Courses

9 Modules

Free your inner life magician

In 10 weken neem ik je mee op een magische reis naar grenzeloosheid. Hierin leer ik je hoe je de wet van de aantrekkingskracht combineert met een krachtige, eenvoudige en praktische loslaat methode waarmee je al je illusionaire begrenzingen op een snelle en gezonde manier loslaat, zodat je van het leven wat je nu hebt het leven van je dromen maakt!

0% Voldaan
0/0 stappen
11 Modules

Afgestemd ondernemen

Ondernemen vanuit je ziel, voorbij de grenzen van je ego en je comfortzone, is de weg naar moeiteloze overvloed, joy en purpose! Deze course is een blueprint naar het bedrijf van je dromen, vanuit je ziel!

0% Voldaan
0/0 stappen
2 Modules

Bonus: Moeiteloos gezond

In deze mooie bonus course gaan we dieper in op je fysieke gezondheid en leer ik je hoe ik mezelf genas van een chronische ziekte. Stap voor stap leer ik je loslaten wat nu jouw gezondheid blokkeert. Ik ben geen medisch specialist. Deze module is geen vervanging voor je huidige behandeling, maar kan een waanzinnig doeltreffende aanvulling zijn in je genezingsproces.

0% Voldaan
0/0 stappen
4 Modules

Bonus: Magic relationships

De liefde van je leven aantrekken of je huidige relatie naar een vrijer en liefdevoller niveau tillen vraagt een volledige shift in je bewustzijn. Deze shift ga je maken in deze krachtige course waar ik je uitnodig naar een nieuwe ‘staat van zijn’, zodat je een magneet wordt voor een magische, vrije en onvoorwaardelijke liefde!

0% Voldaan
0/0 stappen
6 Modules

Bonus: Money flow easily to me

In deze course gaan we jouw relatie met geld herstellen. Met inspirerende video’s en krachtige releases neem ik je mee naar een nieuwe liefdesrelatie met geld, zodat je een magneet wordt voor overvloed vanuit joy en vertrouwen.

0% Voldaan
0/0 stappen
2 Modules

Loslaten 2.0 + Moeiteloos manifesteren

In deze mini course leer ik je Verliefd worden op jezelf en gedragen voelen door het leven, zodat je je grootste dromen Moeiteloos Manifesteert.

0% Voldaan
0/0 stappen
3 Modules

Academy uitleg

Praktische tips en uitleg van Esmay om zoveel mogelijk uit de Academy te halen.

0% Voldaan
0/0 stappen